Hvad vi udførte
Wordpress tema
Opsætning
Custom udvikling
Klient
Anders Dyhr
År

2017

WordPress hjemmeside

Anders Dyhr manglede et online portfolio for sine værker. Hjemmesiden skulle fremvise værkerne på en flot og intuitiv måde og kunsten skulle naturligvis være det bærende element. Den enkelte besøgende skulle derfor let kunne dykke ned i en af hans kollektioner og udforske de tilhørende værker.

Udfra Anders’ ønsker og idéer til sitet faldt valget på en WordPress hjemmeside. Med WordPress som platform ville hans portfolio have en stor fleksibilitet mht. nye features på sitet samt gøre administrationen af hans portfolio nemt. Med en wordpress hjemmeside kan videoer, billeder og indhold generelt nemt opsættes og tilpasses, hvilket også var en af de afgørende faktorer for valget af platformen.

Responsiv hjemmeside

God brugeroplevelse på tværs af enheder

Det var vigtigt at hjemmesiden skulle have en god brugeroplevelse på mobil og tablet. På forsiden er en af kunstnerens videoer blevet brugt som baggrund for at sætte fokus på kunstnerens teknikker og inspiration fra én af hans nyeste kollektioner.

Portfolio hjemmesiden er også klargjort til en WooCommerce webshop, som indenfor en overskuelig fremtid bliver aktiveret på hjemmesiden. Her kan besøgende købe kunst direkte på kunstnerens portfolio. Da shoppen er bygget i WooCommerce spiller den sammen med resten af WordPress hjemmesiden.

Portfolio layout

Fremvisning og billedehåndtering af værkerne

På oversigten af værkerne var det vigtigt at formatet af værket og billedekvaliteten blev håndteret korrekt. Derfor valgte vi i samarbejde med kunden at bygge oversigtssiden op som det man kalder et ‘masonry grid’. Et masonry grid kan oversættes til et ‘murstens skelet’.

Det betyder at udseendet af oversigtssiden vil automatisk tilpasse sig udfra værkernes dimensioner og derved vil formatet altid overholdes uanset skærmstørrelse eller device. Derudover er værkerne på siden kategoriseret og fremvises på en overskuelig måde.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Eliminate your website building stress by using Salient
Google elsker WordPress

En korrekt opsat WordPress hjemmeside er søgemaskinevenlig og gør det let at optimere indhold for at opnå den bedst mulige placering i Google. Alle vores WordPress hjemmesideløsninger er inkl. opsætning af diverse SEO moduler samt en gennemgang af sidens struktur. Det gør at din forretning har de rette betingelser for at dit indhold kan blive fundet på Google. Vi udfører også løbende SEO arbejde, der øger synligheden kontinuerligt på søgemaskinerne.

WordPress er open source

Med en WordPress hjemmeside får du en hjemmeside bygget på ‘Open Source’, hvilket betyder at DU ejer dit website og ikke en ekstern partner. WordPress er verdens mest populære CMS og blogging platform, og gør at du er ikke tvunget til at benytte en specifik leverandør siden der er mange designere og udviklere til netop denne platform verden over.

Mere en 45,000 plugins

På en WordPress får du adgang til over 45.000 features og tilføjelser i systemets ‘app store’. De fleste af disse plugins er gratis og skal blot opsættes. Det gør at du meget billigt kan udvide din hjemmeside med nye områder eller features, uden du skal af med en masse penge.

Ingen binding

Der er mange hjemmeside systemer på markedet, men unikt for WordPress, er at der er ingen binding – ingen månedlige afdrag eller lignende. Når du har købt din WordPress hjemmeside, så ejer du den.

Nem ehandel med WooCommerce

WooCommerce er en af de populære udvidelser til WordPress. Udvidelsen tilføjer en brugervenlig webshop til din WordPress hjemmeside, som indeholder alt hvad et shoppingsystem skal indeholde. Læs mere om WooCommerce her.

Fokus på indhold

WordPress startede som en blogging platform, men er siden udviklet sig til at være et fuldt CMS. Derfor har WordPress stadig den dag idag et stor fokus på at skabe indhold, og er derfor meget let at skabe flotte og indholdsrige sider til dit website, med forskellige opbygninger – og selvfølgelig responsivt.

Billig i drift

På grund af systemets popularitet er WordPress hjemmesider billige i drift. Der kommer ugentlige opdateringer til systemet, helt gratis.

Design & udvikling er billigere end konkurrenternes.

Der er mange udviklere og designere verden over som er specialiceret i WordPress. Det gør at timeprisen er markant lavere end andre tilsvarende hjemmesidesystemer.