Webshop løsning i WordPress

ProteinBaker kontaktede os fordi de ønskede en flot og brugervenlig webshop løsning der kunne sælge deres produkter online.  Virksomheden sælger proteinrige produkter med lav indhold af sukker, fedt og kalorier.

Gennem dialog med kunden fik vi designet en webshop løsning der på en intuitiv måde guider den besøgende gennem virksomhedens produktsortiment.

Designet af menu og logo området er holdt i lyse nuancer der gør at webshoppen virker indbydende. Resten af sitet er opbygget af en gennemgående farvepalette af brune og mørke farver. Paletten fremhæver produkterne og skaber den rette stemning på sitet.

Farvepalette
Primær

#d88a45

Sekundær

#846647

Baggrund

#ede1d2

Text og baggrund

#3a3431

Fonts

Montserrat (Overskrift)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Open Sans (Brødtekst)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Fokus på socialemedier

Da virksomhedens kunder er meget aktive på de sociale medier, var det derfor kun naturligt at dette skulle indgå og integreres direkte i WordPress løsningen. Specielt på forsiden bliver virksomhedens Instagram profil synliggjort og på alle sider er der direkte links til samtlige social media profiler.

Opsætning af WooCommerce shop

Custom design af webshop

Vil du vide mere?

Kontakt os på 31 48 40 02 eller send en mail til kontakt@umagestudio.dk

WooCommerce webshopBeregn din pris

Derfor skal du vælge en webshop løsning baseret på WordPress

Den mest økonomiske webshop løsning

WordPress er et meget fleksibelt system der benyttes af millioner af shops verden over. Ved at kombinere WordPress med en WooCommerce shop får du et shopsystem der er langt billigere end alternativer såsom BigCommerce, Magento og lignende.

WordPress webshop er billig i drift

Med en WordPress løsning kan du spare på både support, serverhosting og udviklingstimer da systemet er nem at vedligeholde.

Ingen binding, eller månedlig leje

Du slipper for dyre bindinger eller fast månedlige leje som webshopløsninger såsom shopify, shoporama, smartweb eller andre leverandører. Dette betyder at DU ejer din shop, og altså ikke leverandøren. At få en WordPress webshop tjener sig derfor hurtigt hjem og du har friheden til at skifte leverandør undervejs.

Brugervenligheden i verdensklasse

Det er ikke tilfældigt at WordPress er en af de mest populære webshopsystemer på markedet. Med denne løsning får du en shop som er nem at opdatere og indsætte nye produkter eller indhold ind.

Kan integreres med eksisterende systemer

WordPress webshoppen kan integreres med et hav af økonomisystemer, betalingsgateways, terminaler, pakkeservices osv. Det gør at du let kan automatisere dine arbejdsprocesser og fokusere på at skabe salg istedet.

WordPress løsninger er billigere at udvikle i

På grund af det store antal af websites som kører WordPress, findes der mange designere og udviklere med speciale i netop dette system. Det gør at prisen på design og udvikling generelt er meget lavere end andre shopløsninger såsom Magento, BigCommerce eller lign.

En optimeret wordpress webshop er hurtig

Google slår idag ned på shops med en langsom hastighed, og betyder derfor dårligere placeringer i søgemaskinen. Med en WordPress løsning kan vi udvikle en shop til jer med fokus på hastighed.

Vi yder fuld support

Alle vores WordPress webshop løsninger kan fås med en serviceaftale inkluderet. Det betyder at du ikke skal spilde tid på sikkerhed, backups, opdateringer osv. Derudover kan vores supportere altid kontaktes hvis du har spørgsmål omkring WordPress platformen.

Anmeldelse
Anmeldelsesdato:
Casens type:
Webshop løsning i Wordpress
Bedømmelse:
51star1star1star1star1star