Brandsite med integreret webshop

OutStanding kontaktede os for at forny deres online profil. Vi skulle designe og udvikle et nyt site med integreret webshop for deres brand. Sitet skulle fremstå lys og imødekommende men stadig fremstå eksklusivt.
Formålet var derfor at designe et brugervenligt univers for udendørskøkkenerne, hvorpå de besøgende bliver mødt af en overskuelig webshop, og let kan finde netop dét udekøkken de drømmer om.
I samarbejde med kunden fik vi udviklet en moderne webshop der ligger i tråd med deres designmanual. Sitet gør det nu muligt for kunder at erhverve sig et luksus udendørskøkken direkte fra shoppen.
Gennem hele udviklingsforløbet af webshoppen blev de enkelte features og designelementer testet på tværs af platforme, for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.
Produkt billede af exclusive grill hvor vi udviklede webshoppen.
Udvikling af webshop

Farver

Orange

#ff6633

Koksgrå

#333333

Lysgrå

#CCCCCC

Typografi

EXO Bold 700

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

EXO light 300

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Interaktive produktsider

Multilingual brandsite & webshop

Interaktive produktsider der fremhæver USP

For at fremhæve de unikke salgsparametre ved det enkelte udendørskøkken udviklede vi interaktive produktsider på shoppen.

De interaktive produktsider forklarer de enkelte detaljer på en grafisk og intuitiv måde. Dette gør det let at få overblik over hvilket udendørskøkken der passer kunden bedst.

Derudover har de interaktive produktsider til formål at øge konverteringen og dermed salget.

Design og udvikling af WooCommerce shop
Design og udvikling af WooCommerce shop

Nem håndtering af land & sprog

Webshoppen blev lanceret med 5 aktive sprog herunder dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk og var derfor udviklet som en ‘multilingual webshop’ fra starten af.

Det betyder at virksomheden nemt kan opsætte nye sprog og oprette oversættelser for hver enkel side på en overskuelig måde. Oversættelserne kan oprettes direkte fra administrationen og gør det nemt at ekspandere til nye markeder.

 

Lad os udvikle jeres nye webshop

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt - tales vi ved?

WooCommerce webshopBeregn din pris

Sådan foregår udviklingsprocessen

Et udviklingsprojekt indeholder typisk disse 7 faser
Fase 1: Afdækning af behov og muligheder

Enhver virksomhed er forskellig; Både i forhold til målgruppe, behov og formål og derfor begynder alle vores løsninger med en dialog og behovsafdækning. Sammen finder vi frem til den rigtige løsning for netop jeres virksomhed.

Fase 2: Analyse af data

Udover vores dialog med jer, kigger vi gerne statistik fra den nuværende website eller webshop. Dette er med til at skabe et grundlag for de beslutninger vi tager i udviklingsprocessen.

Fase 3: Skitse og prototype af design

Når udviklingsplanen er klar går vores designere igang med at skitsere en prototype for jeres nye webshop. Dette sker inden nogen form for udvikling for at sikre enighed gennem processen.

Fase 4: Ændring af prototype & godkendelse

Vi fremviser hvordan vi tænker webshoppen skal se ud og i har mulighed for at komme med idéer og ændringer til designet.

Fase 5: Udvikling af den endelige webshop

Så snart der er givet grønt lys fra jer af, begynder udviklingen af shoppen. Gennem denne process bliver sitet testet gennem alle platforme for at sikre en lanceringsparat webshop.

Fase 6: Lancering og markedsføring

Så snart udvikling er i klar til lancering af jeres nye shop. Vi kan evt. hjælpe med markedsføring og søgemaskineoptimering efterfølgende for at booste salget.

Fase 7: Opfølgning og konverteringsoptimering

Når jeres webshop har kørt i en længere periode, bør shoppene tjekkes igennem og optimeres for at øge konverteringen yderligere.

Anmeldelse
Anmeldelsesdato:
Casens type:
Webshop udvikling af OutStanding
Bedømmelse:
51star1star1star1star1star