Digital vækst

Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at skabe digital vækst i deres forretning. Dette gør vi bl.a. gennem leadgenerering og konverteringsoptimering af webshops. Du finder også sparring og udvikling i forbindelse med markedsføring.

Holdbare digitale løsninger

Få en stærk partner.

Kunne du tænke dig flere kunder?

Den digitale tilstedværelse

Er begreber som SEO og Google Adwords ikke så lige til?

Så kan vi helt sikkert hjælpe dig og din forretning. Uanset om du har en webshop eller drømmer om flere private kunder, er din digitale tilstedeværelse en vigtigere og vigtigere del af arbejdet.

Konverteringsoptimering

Processen med at forbedre procentdelen af besøgende, der foretager en ønsket handling, kaldes også for konverteringsoptimering. Her handler det ikke om at få mere trafik på siden. Derimod handler det om at arbejde sig hen imod en opsætning, der får flest besøgende til eksempelvis at tilmelde sig et nyhedsbrev, foretage et køb eller booke et møde.

I praksis kan du optimere din website på en række punkter. Det kan f.eks. være designændringer, der fører til mere overskuelighed, ændring af menu-struktur eller eliminering af tvivl hos kunden. Vi hjælper dig med en holdbar løsning.

Optimeret mobilversion

Mange kunder søger i dag deres indledende information fra en mobil enhed som smartphone eller tablet. Når man søger på Google fra en mobil enhed, vil søgeresultatet være tilpasset, at man er på en mobil enhed.

Det betyder, at de websites, der er tilpasset mobilversioner bliver prioriteret øverst. Netop derfor er en optimeret mobilversion så vigtig, hvis du som virksomhed ønsker at blive fundet.

Digital markedsføring

En af de mange fordele ved digital markedsføring er, at man kan målrette sin indsats mod en klart defineret målgruppe. Det kan være gennem eksempelvis Google Ads eller sociale medier som Instagram.

Dine resultater er 100% målbare og giver dig en masse brugbar information om dine kunder til brug i fremtiden. Vi hjælper dig sikkert i gang, så din virksomhed også kan trives digitalt.

Vores andre digitale kompetencer

Website

Få en skræddersyet løsning.

Læs mere

Webshop

Få en webshop, der skaber resultater.

Læs mere

Service

En sikkerhed for dig og dine kunder.

Læs mere

Hør hvordan vi kan hjælpe dig