Facebook

Facebook lancerer ny måde at reklamerer på.

Efter næsten et års interne tests af de nye funktionaliteter, åbner facebook nu muligheden for at oprette reklamer direkte i søgefunktionen på facebook, samt i markedsplace.

Det betyder for dig som virksomhed, at hvis dine kunder søger efter dine produkter eller services på facebook – at du nu har muligheden for at vise dem en reklame for din virksomhed på en helt ny måde.

For at få dine ads i søgeresultaterne kan du enten vælge “automatisk placering” for deres nyhedsfeed, eller vælge “søgeresultater”

 

Kan dette have betydning for min virksomhed?

Facebook’s nye reklame funktion, gør det muligt for din virksomhed at booste salget, ved at gøre det nemmere for dine kunder at finde dine produkter eller services.

Det kan f.eks. være at du har en frisør forretning, og ønsker at de potientielle kunder som søger efter en frisør vil have mulighed for at finde dig i deres søgeresultater på facebook – lidt ligesom vi kender det fra Google.

Det er også en god ting at have i mente, at det er en helt ny funktion. Det vil sige at der pt. er meget lidt konkurrence på placeringen, og du højest sandsynligt kan få en god placering for en rimelig pris.

 

Du kan også reklamerer i “markedsplace”

Hvis du sælger produkter, kunne du måske også være interesseret at reklamere på Facebook Markedsplace

Sælger din virksomhed f.eks. strygejern, kan du nu betale dig fra at komme op mellem resultaterne på det populære brugtmarked.
Det har hidtil været svært at reklamere for enkelt produkter på facebook, men med den nye funktion, åbner facebook op for en helt ny måde at lave opmærksomhed omkring sine produkter.

 

 

Vi står klar, hvis du har brug for hjælp.

Vi står selfølgelig altid klar til en hjælpende hånd, såfremt du eller din virksomhed gerne vil optimere jeres facebook markedsføring.

Vi guider jer gerne uforpligtende og gratis igennem de nye funktionaliteter

Book en gratis gennemgang af jeres webshop og hør mere

› Book gratis onlinemøde

(Åbner tidsbestilling i nyt vindue)

Opsummering
Facebook åbner op for reklamer i "søg" feltet
Artikelnavn
Facebook åbner op for reklamer i "søg" feltet
Beskrivelse
Facebook har efter et års test, valgt at åbne op for en ny funktion for virksomheder som adviserer på platformen
Skribent
Udgiver navn
Umage Studio
Udgiver logo