Hvad er persondataforordningen?

Persondataforordningen – også kendt som databeskyttelsesforordningen, er en EU-forordning, der er blevet vedtaget for at beskytte personlige oplysninger. Forordningen, som træder i kraft d. 25. maj. 2018, erstatter den nuværende lovgivningsramme for databeskyttelse og privatlivets fred.

Kort sagt finder persondataforordningen anvendelse på alle personlige oplysninger, som behandles inden for EU’s grænser eller vedrører private forbrugere i EU. Dette gælder, uanset hvor den dataansvarlige befinder sig.

Hovedformålet med persondataforordningen er at forene og forenkle lovgivningsrammerne og samtidigt beskytte private forbrugere på samme måde i hele EU.

Persondataforordningen giver større kontrol til de private forbrugere og stiller krav til den dataansvarlige om, hvordan personoplysninger skal registreres og behandles. Selvom mange ting ændrer sig, er der meget, som forbliver det samme.

 

Persondataforordningen for Umage Studios kunder

Vi interesserer os for vores kunder og privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at det er nemt at finde vores brugervilkår, og at du ved, hvilke oplysninger vi indsamler og behandler for at kunne tilbyde dig vores tjenester.

Har du spørgsmål? Kontakt os på kontakt@umagestudio.dk.

 

Hvilke oplysninger indhenter vi?
Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvilke oplysninger vi indhenter om dig, og hvordan de indhentes.

For at kunne servicere vores kunder, for eksempel vores nyhedsbrev, er vi nødt til at indhente visse personlige oplysninger. Du kan give os oplysninger om dig selv på flere forskellige måder, både direkte og indirekte. Her er nogle typiske eksempler:

– Du tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Du bliver kunde og vi opretter dig i vores faktureringssystem
– Du kontakter os eller besøger vores hjemmeside

Hos Umage Studio sørger vi for at indhente personlige oplysninger med størst mulig hensyntagen til privatlivets fred.

 

Hvad sker der med dine oplysninger?
Hos Umage Studio interesserer vi os for vores kunder. Det betyder, at vi tænker på dig og beskytter dine personlige oplysninger. Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Der er forskellige situationer, hvor vi skal behandle dine oplysninger. Her er nogle typiske eksempler:

– Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og ønsker at modtage nyheder indenfor webshop og markedsføring
– Du har købt en webshop hos os og for at kunne hjælpe dig hvis du har problemer gemmer vi navn og telefon nr, og adressen på dit website.

For at få mere at vide om, hvordan vi respekterer privatlivets fred, kan du læse vores erklæring om databeskyttelse og cookies. Hvis du vil vide, hvilke oplysninger vi indhenter om dig, så læs Hvilke oplysninger indhenter vi?

Ofte stillede spørgsmål og svar

 

Hvilke oplysninger indsamler I om mig?

Vi indsamler de data, som kræves for at kunne tilbyde vores tjenester til dig, f.eks. for at kunne give dig en bedre kundeoplevelse og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan læse mere om dette på under afsnittet Hvilke oplysninger indsamler vi?

 

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Vi behandler de data, som kræves for at kunne tilbyde vores tjenester til dig, f.eks. for at kunne give dig en bedre kundeoplevelse og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan læse mere om dette på under afsnittet Hvad sker der med dine oplysninger?

 

Kan jeg bede om, at I glemmer mine data?

Ja!

Du har ret til at anmode om slet dine personlige oplysninger i de tilfælde, hvor ikke længere er nødvendige til det formål, de blev indsamlet til. Du skal blot kontakte os på kontakt@umagestudio.dk

 

Kan jeg se, hvilke oplysninger I har om mig?

Ja!

Du skal blot kontakte os på kontakt@umagestudio.dk

 

Hvor længe opbevarer I mine personlige oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt, for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til, såsom at opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig.

 

Hvor opbevarer I mine personlige oplysninger?

Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred.

 

Hvordan afmelder jeg mig jeres nyhedsbrev?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve og mails der vedrører markedsføring. Det kan du gøre ved at klikke på ‘Afmeld’ nede i bunden af e-mailen eller kontakte kontakt@umagestudio.dk.