Vi samler kun på tilfredse kunder

Sådan gør vi os umage

Resultater præsenteres hver 14. dag eller oftere

Vi styrer projektet MED dig

Vi står på mål for hele løsningen

UMAGE modellen hjælper virksomheder, med en datadrevet tilgang, til at udvikle og optimere web- og e-handelsløsninger.

#passion

Ændringer baseret på data, og ikke på smagsdommeri.

Vi elsker at kombinere vores passion for lækkert digital design, med nørdede data og statistik. At skabe en flot brugeroplevelse, er kun halvdelen af målet. Vi udvikler altid løsninger udfra en datadrevet tilgang, for at sikre at kunden har de bedste forudsætninger for at skabe salg.

#pålidelighed

Lancering til aftalt tid og kvalitet

Alt for mange webprojekter bliver forsinket eller bliver leveret halvfærdigt. Derfor følger vi en process, der sikrer at du kommer i mål til aftalt tid og kvalitet. Derudover sikrer processen at du gennem hele forløbet bliver vejledt og får mulighed for at lave korrektioner undervejs.

#samarbejde

Fast kontaktperson både før og efter

Hos Umage Studio har du altid en fast kontaktperson som samarbejdspartner på dit projekt. Vi arbejder dagligt sammen med mange forskellige forretninger på at optimere deres webløsninger.

#ambition

Tilfredshedsgaranti

En proces der sikrer et stærkt fundament

Når I indleder et samarbejde med os, vil vi sammen forventningsafstemme og opsætte en række mål der matcher jeres ønsker og den effekt i vil opnå. I processen vil vi desuden rådgive om, hvilke teknologier og tiltag, vi mener, er bedst til at afdække netop jeres behov.

Den indledende samtale koster jer ingenting, og det står jer frit for, om i vil tage imod det tilbud og de forslag, vi udformer til jer efter mødet.

Skal vi arbejde sammen? Book et uforpligtende møde herunder.

Book møde