Serviceaftale hos umage

ro i maven med en WordPress serviceaftale

-Hvis din WordPress side går ned, hvad gør du så?

Ofte vil det være lig med katastrofe. Hvis du har en webshop, resulterer det i en periode uden salg, og hvis du driver en fysisk forretning, vil den tilhørende hjemmeside ikke trække nye kunder til, mens den er nede og det giver problemer med at oplysninger, informationer og koder på hjemmesiden risikerer at gå tabt.

Du kan komme på forkant med hacking og nedbrud ved at få lavet servicetjek af hjemmesiden hver måned, få opdateret dit WordPress-tema og dine plugins lige så snart der er opdateringer til rådighed, og få taget regelmæssige backups, så det altid er muligt at få hjemmesiden op at køre igen.

Som ved et tandemspring, er erfaring ikke nødvendig, da vi tager styringen.

Vores 2 pakker

Basic

349,-

/mdr.
Premium

999,-

/mdr.

Interesseret?

Udfyld formularen her og send din bestilling i dag. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak og gennemgang af din hjemmeside, hvorefter vi kobler en fast månedlig serviceaftale på hjemmesiden. 

Her er hvad du får

Opdateringer

WordPress

Fundamentet for din hjemmeside hedder WordPress. Det er motoren der ligger under hele din hjemmeside og denne er derfor super vigtig at holde opdateret, for at sikre at din hjemmeside fungerer optimalt og er sikkerhedsmæssigt i topform.

Design skabelon

Din hjemmesides design skabelon indeholder vigtige elementer i sidens funktionalitet og design. For at sikre at hjemmesiden altid fungerer optimalt og at du har de nyeste funktioner til rådighed, er det vigtigt at skabelonen altid er opdateret – på den måde undgår du samtidigt unødige fejl.

Plugins

Plugins udvider din hjemmesides funktionalitet. Der findes i dag tusindvis af forskellige plugins til forskellige behov. Uanset hvilke plugin du bruger på din hjemmeside, er det vigtigt at disse altid er opdateret, så du undgår fejl og sikkerhedsbrud på din hjemmeside.

Test efter opdatering 

Efter opdatering gennemtjekker vi din hjemmeside, og sikre at opdateringen ikke har forvoldt nogle udfordringer, Som gør at din hjemmeside ikke fungerer længere. 

Skulle vi opleve noget der ikke fungerer efter hensigten, fjerner vi opdateringen, og gør dig opmærksom på udfordringen og laver en handlingsplan sammen med dig. 

Hackerforsikring

Du bliver automatisk beskyttet mod hacking og alt eventuel spam (kommentarer, henvendelser mv.) fjernes og blokeres for dig.

Til trods for at der ikke kan stilles nogen skudsikre garantier, er du med sikkerhed langt bedre rustet mod eventuelle angreb når din hjemmeside sikkerhedsmæssigt et i topform.

Skulle det ske at du bliver ramt, genskaber vi adgangen og fjerner ondsindet kode fra din hjemmeside 

UNDERSØGELSE VISER

I følge en undersøgelse lavet af sikkerheds firmaet SiteLock, bliver en helt almindelig hjemmeside i gennemsnit besøgt af hackere/robotter 22 gange om dagen – alle lige for at se om der mon står et “vindue” åbent. 

Sikkerhed

Sikkerhed 

Din hjemmeside overvåges døgnet rundt (24/7/365) og du får besked med det samme, hvis din side pludselig går ned, så du kan reagere hurtigt.

Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentieller kunder til din forretning.

Vi blokerer for uautoriseret loginforsøg på din hjemmeside & scanner din hjemmeside flere gange i døgnet for skadelig software 

Smart backup 

Der oprettes dagligt en komplet backup af din hjemmeside, database, filer m.m., hvilket sikre dig at alt kan genskabes, hvis uheldet er ude. 

Uden automatisk backup risikerer du, hvis din hjemmeside hackes, får virus eller du selv kommer til at lave en fejl, at miste mange timers arbejde og i sidste ende penge og tid på at skulle genskabe det tabte indhold. 

HTTPS

Vi beskytter din hjemmeside med SSL (Secure Socket Layer), den grønne hængelås som ses oppe i toppen af URL-linjen.

Ekstra som premium:

Sparring: 

  • 1x månedlig optimerings tjek af website/shop 
  • 1x times månedlig sparring på din website/shop 

Dataanalyse: 

Du får en rapport tilsendt hver måned indeholdende: 

  • Antal besøgende de sidste 30 dage  
  • Top-10-liste over steder jeres besøgende kommer fra  
  • Top-5-liste over bedst besøgte undersider 
  • Gennemsnit tid brugt på site 
  • Lead/salg konvertering de seneste 30 dage