“Vi tror på at glæden, ved at gøre sig umage, skaber de bedste resultater. Vi strækker os for os selv og hinanden. Vi mærker, at vi har værdi for os selv og for andre.”

#GørDigUmage

Pålidelighed:

Vi er et pålideligt webbureau, og vi holder, hvad vi lover.

Når du henvender dig til os omkring et projekt, så er vi ærlige og præciserer, hvad vi er gode  og i stand til, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe din succes. Vi lover ikke ting, som vi ikke kan holde. Pålidelighed er vigtigt, så derfor skaber vi altid realistiske, men dog positive forventninger. De bliver opfyldt undervejs – og naturligvis til tiden.

Ambition:

Hvis du læser med her, og leder efter et godt webbureau, så tyder alt på, at du er en ambitiøs forretningsejer.

Ambitiøse folk leder typisk efter andre ambitiøse folk at arbejde med. Her står vi til rådighed, for vi har høje målsætninger: Når vi arbejder på et projekt, bliver det gjort ordentligt. Vi sætter os ind i sagerne og giver dig en indsats på 100 procent. Der er ingen dovne præstationer her – og målsætningerne er ikke små.

Ofte sætter vi ambitiøse mål sammen med vores kunder, og vi fortsætter indtil vi har opnået dem.

Passion:

Hos Umage Studio er vi passionerede omkring vores arbejde. Vi lever for webarbejde, hvad enten det drejer sig om at optimere, om at kode, eller om at designe.

Denne passion kan du drage nytte af, når vi arbejder med din virksomhed. Vi er også interesserede i at arbejde på nye projekter da vi samtidig kan inddrage nogle af de metoder vi har gode erfaringer med.

 

Der er ingen succes uden passion. Ved at arbejde sammen med Umage Studio er du garanteret et passioneret stykke arbejde.

Teamplayer:

Talentfulde mennesker kan sagtens få succes på egen hånd – ingen tvivl om det. Men det er intet til sammenligning med, hvad der kan præsteres, når flere talentfulde personer arbejder sammen om tingene.

Vi har en teamplayer mentalitet, der sikrer optimale resultater. Når vi arbejder på dit projekt, holder vi kontakten ved lige undervejs. Hvis der er input eller justeringer, kan du altid sige til.

Desuden har vi et samarbejde med en gruppe af super dygtige freelancere. Overordnet kan du forvente en solid holdpræstation, når du vælger at samarbejde med Umage Studio.

Kreativitet:

Kreativitet er fundamentet for store dele af vores arbejde. Uden kreativitet er det ikke muligt at arbejde med websites og design, da det ofte handler om at skabe noget nyt og interessant.

Derfor er kreativitet grundlaget for de fleste af vores projekter, og du kan altid forvente at få et par nye idéer ført ind i din virksomhed.

Tillid:

Tillid er vigtigt for ethvert samarbejde, og det er vi klar over. Det hænger lidt sammen med pålidelighed, som er en anden af vores vigtigste værdier: At du kan stole på, vi udfører arbejdet ordentligt.

Men det er ikke kun mellem os partnere, at der skal være tillid. Vi har nemlig også tillid til de projekter, som vi vælger at arbejde med. Vi gør vores absolut bedste, og vi optimerer mulighederne for succes, så din virksomhed for alvor kan vokse.

Vedholdenhed:

Vedholdenhed overses ofte, men det er en af de vigtigste faktorer for at skabe succes. Hos Umage Studio giver vi aldrig op, og vi fastholder opmærksomheden på projektet lige så længe der er behov for det.

Du får en komplet løsning, så du når i mål til tiden. Vi stopper ikke midtvejs, og vi går heller ikke ned i tempo undervejs. Vi er robuste i vores arbejde, og kommer der udfordringer på vejen, finder vi de rette måder at løse dem på.

Tryghed:

Sidst men ikke mindst har vi tryghed – igen en vigtig faktor for ethvert samarbejde. Vi arbejder på dit projekt med professionalisme og kompetence: Din hjemmeside (eller webshop) er i trygge hænder, mens vi arbejder på den.

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller tilføjelser undervejs. Du kan altid kontakte os, uanset om det er på telefon, eller ved fysisk at komme forbi vores kontor. Vi er altid klar til en snak om dit projekt.

Tag dig god tid når du besøger vores hjemmeside, og du finder endnu mere info om Umage Studio. Læs for eksempel om vores ydelser og find ud af, om det stemmer overens med det, som du leder efter i et webbureau.