Webbureau Horsens

Et flittigt webbureau i Horsens

Hvis du leder efter et kompetent webbureau i Horsens, er du landet det helt rette sted. Umage Studio er et bureau med speciale i webdesign, markedsf√łring og e-handelsl√łsninger – samt meget mere.

Med over 200 f√¶rdige webl√łsninger har vi rigeligt med erfaring og kan tilpasse helt efter dine behov. Vi har kunder i hele Danmark, og vi er ogs√• altid klar til at assistere virksomheder i Horsens.

‚Äļ Nyt: Book gratis sparring

Historien bag

Daniel Jepsen startede Umage Studio tilbage i 2015. Form√•let var at skabe et ambiti√łst webbureau, der kunne g√łre en forskel hos kunder i Kolding: Is√¶r butikker og forretninger. Siden da er der sket meget, og vi har udvidet vores aktivitet til mange andre byer. I skrivende stund er Horsens en af de byer vi har st√łrst fokus p√•, s√• derfor er du mere end velkommen til at skabe kontakt, hvis du har en virksomhed lokaliseret i Horsens eller omegn.

Daniel er din kontakt i Kolding
E-mail: kontakt@umagestudio.dk
Telefon: +45 3148 4002

Pålidelighed frem for alt

Hos Umage Studio sætter vi fokus på gode resultater Рmen resultaterne skabes typisk på baggrund af en god dialog. Derfor er det oplagt at starte her. Hvis du tager kontakt, så kan vi begynde med en uforpligtende samtale om jeres projekt. Ofte med direkte tips til at skabe mersalg: Eller også et par råd til at hjælpe projektet på vej.

‚Äļ Nyt: Book gratis sparring

Vi tilbyder

Webshops

B2B eller B2C? Vi hjælper lokale forretninger i Horsens med at sælge mere online. Vi designer og udvikler i populære platforme såsom WordPress, Magento og Shopify.

Websites

Vi designer og udvikler websites, der skaber leads og √łger kendskabet. Vi designer og udvikler i platforme s√•som WordPress, Joomla og udf√łrer ogs√• specialudvikling.

Grafisk arbejde

Vi agerer dagligt som grafisk afdeling for en lang række af lokale virksomheder i Horsens og omegn. Uanset om det er grafik til kampagner, nye landingsider eller hjælp til bannere og social media, så kan vi hjælpe.

Derfor skal du vælge os

Vi har naturligvis nogle helt unikke ting at tilbyde. Her er nogle af dem:

Skr√¶ddersyet l√łsning – ingen standardl√łsninger eller metervarer

God dialog hele vejen igennem

100% datadrevet tilgang

L√łsninger der lever op til alle kvalitetskrav

Resultater til tiden

Perfekt til både nye og erfarne virksomheder i Horsens

Som webbureau i Horsens vil vi gerne tilbyde et godt produkt til en bred vifte af kunder. Vores speciale ligger i at skabe solide webl√łsninger, og det betyder at vi b√•de kan im√łdekomme nye og erfarne virksomheder i Horsens og omegn.

Hvis du er helt ny iværksætter og har brug for hjælp til opsætning af hjemmesiden, så er vi klar med assistance. Umage Studio kan også hjælpe med generelle ting inden for design, marketing og meget mere. Det er en god måde at få ordentligt gang i forretningen på, og det er ligeledes en god fremtidsinvestering da din hjemmeside konstant vil være til rådighed fremover. Et super stærkt fundament, der med garanti trækker interesse til din virksomhed. Hos Umage Studio arbejder vi desuden med freelancere, der er eksperter i SEO og andre former for online marketing, så vi kan hjælpe med lidt af hvert.

Kan vi hjælpe?

For erfarne virksomheder betaler det sig ogs√• at f√• hj√¶lp til webdesign og webudvikling. M√•ske har du brug for at f√• opbygget en hjemmeside til at supplere den fysiske forretning. Vi ser ogs√• mange tilf√¶lde, hvor virksomheder i Horsens allerede har en hjemmeside, men hvor de √łnsker en forbedring. Umage Studio er klar til at hj√¶lpe i begge tilf√¶lde. Det kan v√¶re med en almindelig firmahjemmeside med informationer, og det kan ogs√• v√¶re en st√łrre webshop til forretningsejeren, der gerne vil udvide.

Design og udvikling af h√łjeste kvalitet

Webdesign i Horsens beh√łver ikke at v√¶re sv√¶rt eller uoverskueligt. Hvis du ikke selv er ekspert inden for webudvikling, kan du heldigvis outsource opgaven – og her er Umage Studio klar med assistance.

Hos os kan du for eksempel f√• lavet et skr√¶ddersyet website efter dine egne behov. Vi lytter til dine id√©er og fors√łger at implementere dem p√• bedst mulig vis. Du beh√łver alts√• ikke n√łdvendigvis at vide, hvordan man opbygger et website – den klarer vi. Og det bliver stadig helt efter dine forventninger. Vi benytter forskellige platforme og kan finde den, der passer bedst til din virksomheds behov. Ofte er det WordPress eller Joomla, men det kan ogs√• v√¶re en specialudviklet hjemmeside.

N√•r vi arbejder p√• din hjemmeside, vil vi fors√łge at skabe en klar visuel identitet. Dit website skal helst v√¶re unikt og dermed noget helt s√¶rligt – der skal v√¶re noget interessant. Ofte er det nemlig det visuelle element, der for alvor tiltr√¶kker folk til. Det er alts√• vigtigt for os, at designet er veludf√łrt. Derudover kan vi ogs√• hj√¶lpe med andre former for grafik: Heriblandt bannere til kampagner, billeder til sociale medier, eller speciel grafik til landingssider og andet webindhold.

I alle tilfælde vil det være med fokus på kvaliteten. Det er det vigtigste, og det er grunden til at de fleste af vores kunder vælger at arbejde med os.

Optimering af webshop i Horsens

Som sagt arbejder vi ogs√• med webshops: Hjemmesider der er bygget op omkring at s√¶lge. Her skal grundlaget selvf√łlgelig v√¶re et godt og velfungerende system.

Vi har tidligere arbejdet med mange forskellige kunder, som har haft forskellige forretningsmetoder. Uanset om din forretning kategoriseres som B2B eller B2C, kan vi skabe en webshop, der fungerer til formålet. Hos Umage Studio benytter vi os af populære platforme som WordPress, Magento og Shopify.

Få styr på fundamentet

Fundamentet er vigtigt, for alt skal naturligvis fungere. Men der er mange ting, der skal implementeres for at en webshop f√•r stor succes. Grafikken er nemlig ogs√• vigtig: Jo mere smooth det hele ser ud, jo st√łrre chance er der for at de bes√łgende kvalitetsstempler webshoppen. Det handler om at skabe godt indhold og s√¶tte fokus p√• de rette produkter. Og naturligvis lave de rette modificeringer, n√•r der er brug for det.

Hvis du har brug for hjælp til at opbygge en webshop fra bunden, står vi til rådighed. Vi kan potentielt også vejlede og arbejde på en eksisterende webshop som har brug for forbedringer. Men det er alt sammen noget, vi kan tale nærmere om, når du skaber kontakt.

Mange muligheder hos Umage Studio

Vi hjælper altså med både websites, webshops og grafisk arbejde. Vi sigter altid efter at være det foretrukne valg, når du har brug for et webbureau i Horsens og omegn. Og hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvilke idéer du gerne vil have implementeret på hjemmesiden, så er det noget vi kan tage en samtale om.

Book 30 minutters gratis sparring, hvor vi kan tale nærmere om tingene. En rigtig god mulighed for at få uforpligtende forslag, og hvor vi desuden vil fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe.

I mellemtiden er du meget velkommen til også at tage et kig på vores cases!

For nye kunder i Horsens

Får i nok ud af jeres nuværende website / webshop?

Book 30 min. gratis sparring (for nye kunder i Horsens)

‚Äļ Book gratis sparring

(√Öbner tidsbestilling i nyt vindue)