Webbureau Kolding

Brug for et ambitiøst webbureau i Kolding?

Ambitiøst webbureau i Kolding

Søger du et ambitiøst og pålideligt webbureau i Kolding indenfor website- og e-handelsløsninger?

Umage Studio er et webbureau i Kolding. Vi har skabt over 200 webløsninger til vores kunder i hele Danmark, og hjulpet dem med alt lige fra visuelle identiteter, markedsføring og udvikling af skræddersyede websites.

› Nyt: Book gratis sparring

Umage Studio blev startet i 2015 af Daniel Jepsen. Webbureauet havde, ligefra start, fokus på specielt butikker og forretninger i Kolding og omegn. Lokale virksomheder er meget vigtigt for os, og vi elsker at have god dialog med vores kunder omkring digitale løsninger og skæve idéer.

Daniel er din kontakt i Kolding
E-mail: kontakt@umagestudio.dk
Telefon: +45 3148 4002

Vi vil gerne være dit pålidelige webbureau

Som noget nyt, tilbyder vi alle nye kunder i Kolding 30 min. gratis sparring. Her giver vi helt uforpligtende, konkrete forslag til hvordan i kan skabe mersalg, eller komme videre med jeres projekt.

› Nyt: Book gratis sparring

Dette hjælper vi virksomheder med:

Webshops

B2B eller B2C? Vi hjælper lokale forretninger i Kolding med at sælge mere online. Vi designer og udvikler i poplære platforme såsom WordPress, Magento og Shopify.

Websites

Vi designer og udvikler websites, der skaber leads og øger kendskabet. Vi designer og udvikler i platforme såsom WordPress, Joomla og udfører også specialudvikling.

Grafisk arbejde

Vi agerer dagligt som grafisk afdeling for en lang række af lokale virksomheder i Kolding og omegn. Uanset om det er grafik til kampagner, nye landingsider eller hjælp til bannere og social media, så kan vi hjælpe.

Derfor skal du vælge Umage Studio

  • Datadrevet tilgang
  • Vi benytter en process der sikrer du kommer i mål, til aftalt tid og kvalitet.
  • Ingen dyre standardløsninger eller metervarer. Vi skræddersyer altid løsninger specifikt til den enkelte kunde.
  • Læs mere om vores værdier.

Google anmeldelser
5.0

Facebook Bedømmelse
5.0

For nye kunder i Kolding

Får i nok ud af jeres nuværende website / webshop?

Book 30 min. gratis sparring (for nye kunder i Kolding)

› Book gratis sparring

(Åbner tidsbestilling i nyt vindue)

Åbent for nye kunder i Kolding

 

Umage Studio tager meget gerne imod nye kunder. Vi er et ambitiøst webbureau i Kolding, der er i gang med at udvide en smule, og det giver plads til nye projekter.

 

Hvad vi udfører?

Vores arbejde spænder ret vidt – vi hjælper primært med grafisk arbejde og design af hjemmesider og webshops. Men vi kan også se på andre ting, som fx søgemaskineoptimering (SEO). Skulle der være en opgave, som vi ikke selv har vores spidskompetencer i, kan vi hive fat i nogle af de freelancere som vi har kontakt til. Ofte hænger tingene nemlig sammen, men kræver lidt forskellige kompetencer. Så uanset om du ønsker en enkelt webservice eller en fuld hjemmesideløsning, er det intet problem – vi klarer de fleste opgaver der er relaterede til hjemmesider og grafik.

 

Sparring omkring dit projekt

Du er velkommen til at booke sparring hos os. Første session er gratis, og her kan vi tale om et par ting, som kan skubbe dit projekt i den rigtige retning. Det er noget helt nyt, som vi tilbyder vores nye kunder i Kolding.

Vi har tidligere hjulpet en ret bred vifte af kunder. Både fysisk baserede virksomheder, der gerne vil øge deres tilstedeværelse på nettet for at trække flere kunder til: Men også nystartede internetbaserede virksomheder, der mangler assistance til det ene eller det andet. Det kan både være lokale virksomheder, som kun fokuserer på Kolding og de omgivende byer, men det kan også være virksomheder, der forsøger at sælge i hele landet. Der er meget få begrænsninger.

 

Kom forbi vores nye kontorer

Vi har netop fået nye lokaler i Kolding, og her er du naturligvis velkommen til at kigge forbi. Det er en god måde at få et indtryk af det arbejde, vi laver, og derudover kan vi tale nærmere om din sag.

Lokalerne ligger på Olgas Allé 4.

Professionel hjælp til websites og webshops

Som det fremgår højere oppe på denne side, er der flere forskellige ydelser vi dækker. Som webbureau i Kolding forsøger vi at dække bredt, men stadig uden at sprede vores kompetencer for meget ud. Derfor har vi tre specialer, som vi fokuserer mest på. Det drejer sig om webshops, websites og grafisk arbejde.

Webshops er til dig, der gerne vil sælge produkter direkte på nettet. Vi står både til rådighed for dig, der allerede har shoppen oppe, men som ønsker at forbedre et par ting. Samtidig kan vi også hjælpe dig, der på nuværende tidspunkt kun har idéen, og som mangler hjælp til at realisere den – altså at opsætte webshoppen og få den til at fungere.

Det er de bedste og mest populære platforme, som vi har specialiseret os i. Det betyder, at vi normalt opsætter webshops med fx WordPress, Shopify og Magento.

 

Firma websites

Udover webshops laver vi også helt almindelige hjemmesider. Hvad er forskellen mellem webshops og websites? Det er ret simpelt – på et almindeligt website sælger du ikke produkter på samme måde som en webshop gør. I stedet kan det fx handle om at skabe leads eller om at give information. En god hjemmeside kan øge din forretnings succes ret mærkbart. Især hvis du har en fysisk virksomhed og gerne vil udnytte internettet til at få flere kunder.

Normalt laver vi websites i programmer som WordPress og Joomla, da disse er super velfungerende. Der er tusindvis af modificeringer, som kan laves i disse systemer. Men skulle du have et helt særligt behov, kan vi også udføre mere omfattende specialudvikling. Det afhænger helt og holdent af dit projekt, og vi tilpasser derefter.

Grafisk arbejde

Til sidst har vi grafisk arbejde. Vi udfører grafik for flere virksomheder i Kolding, men også i resten af landet. Der kan både være tale om grafik, der skal bruges direkte på egen hjemmeside. Det kan dog også være til kampagner eller til sociale medier. Vi sigter altid efter at skabe god kvalitet først – og vi sigter efter at lave grafik, der stemmer overens med din virksomheds brand og image.

Det er professionalitet, der er i fokus ved alle vores ydelser. Vi har masser af erfaring bag os – Umage Studio blev startet for mere end tre år siden – og vi har hjulpet adskillige virksomheder med både webshops, websites, SEO og grafik. Tag for eksempel et kig på vores cases for at se tidligere eksempler.

 

Tjek vores anmeldelser og certificeringer

Alle vores tidligere kunder kan – hvis de ønsker – skrive anmeldelser af Umage Studio. Vi har sider oppe på de sociale medier, hvor der er omtaler fra tidligere kunder. Dem er du velkommen til at tjekke igennem, hvis du gerne vil høre, hvad vores kunder fra andre projekter har haft at sige.

Desuden er vi certificeret som Google Partner og Shopify Partner. Det er vigtigt i forbindelse med opsætning af webshop, samt SEO, annoncering og dataanalysering. Vores certificeringer af angivet i bunden af hjemmesiden.

 

Webbureau i Kolding der dækker det hele

Umage Studio forsøger at dække bredt – men stadig med spidskompetence i hver af de ydelser, som vi stiller til rådighed.

Nogle gange tager vi os selv af det hele. Sådan vil det ofte være, hvis du har et projekt, hvor det er klart og overskueligt, hvad der skal arbejdes med. Men hvis der er særlige behov, kan vi desuden inddrage nogle dygtige freelancere, som vi har kontakt til. Det betyder, at vi kan skabe fulde løsninger inden for web og grafik, og at du ikke behøver at mangle noget.

 

Kan vi hjælpe?

Vores bureau holder til i Kolding, og mange af vores kunder kommer også fra Kolding. Men hvis du bor lidt uden for Kolding, fx i en af de mange nærliggende byer, så er du selvfølgelig stadig velkommen til at tage fat i os. Og samme tilbud gælder med 30 minutters uforpligtende sparring til nye kunder.

 

Skab kontakt i dag og få et godt tilbud

Vi er klar til at høre fra dig, så sig endelig til, hvis du har brug for hjælp. Uanset om det drejer sig om grafik, webdesign eller SEO, er du velkommen til at skabe kontakt. På den måde kan vi tage en hurtig snak om tingene og det er naturligvis helt uforpligtende. Når vi har hørt nærmere om dit projekt kan vi komme med et godt tilbud.

Derfor: Tag gerne kontakt hvis du er interesseret! Ring på 31 48 40 02 eller skriv en mail til kontakt@umagestudio.dk.