Webbureau Vejle

Webbureau Vejle

Umage er dit ambitiøse webbureau i Vejle

Mangler du et webbureau Vejle så står vi klar til at hjælpe. Uanset om du skal have lavet en hjemmeside, webshop eller udformet grafiske løsninger.

Hvis du har en virksomhed i Vejle og gerne vil hente flere kunder til, så er det oplagt at arbejde på din online tilstedeværelse. Du kan booke en gratis sparringssession hos os, hvor vi giver konkrete forslag og idéer til din forretning.

› Nyt: Book gratis sparring

Værd at vide om Umage Studio

Umage Studio er et webbureau, der har været aktivt siden 2015. Bureauet blev startet af Daniel Jepsen, som stadig står i spidsen. Umage Studio har desuden en række freelancere tilknyttet, som hjælper med alt fra SEO til marketingsstrategier. Vores bureau startede oprindeligt i Kolding, men nu hjælper vi virksomheder overalt i Danmark. Og vi sætter lige nu et særligt fokus på kunder i Vejle.

Læs mere om umage her.

Daniel er din kontakt i Vejle
E-mail: dj@umagestudio.dk
Telefon: +45 3148 4002

Book gratis sparring og hør hvordan vi kan hjælpe

Hvis du er interesseret i at hyre et solidt webbureau i Vejle, er du altid velkommen til at hive fat i os. Vi kan starte ud med en uforpligtende samtale på 30 minutter, hvor vi f.eks. kan forventningsafstemme, og desuden se nærmere på, hvordan dit projekt kan få luft under vingerne.

› Nyt: Book gratis sparring

Vi hjælper lokale virksomheder i Vejle med:

Webshops

B2B eller B2C? Vi hjælper lokale forretninger i Horsens med at sælge mere online. Vi designer og udvikler i populære platforme såsom WordPress, Magento og Shopify.

Læs mere om webshops

Websites

Vi designer og udvikler websites, der skaber leads og øger kendskabet. Vi designer og udvikler i platforme såsom WordPress, Joomla og udfører også specialudvikling.

Læs mere om websites

Grafisk arbejde

Vi agerer dagligt som grafisk afdeling for en lang række af lokale virksomheder i Horsens og omegn. Uanset om det er grafik til kampagner, nye landingsider eller hjælp til bannere og social media, så kan vi hjælpe.

Læs mere om grafisk design

5 grunde til at arbejde med Umage Studio

Vi sigter altid efter at skabe den bedst mulige løsning til din virksomhed. Udover de fordele, vi allerede har nævnt, så får du 5 overordnede punkter her:

Datadrevet tilgang, krydret med kreativitet

Stærk dialog, der starter med 100% uforpligtende samtale

Du får en skræddersyet løsning tilrettelagt præcis efter dit projekt

Høj kvalitet med mulighed for senere tilpasning

Resultater til aftalt tid: Dit projekt bliver ikke forsinket

Webbureau i Vejle: Perfekt til nye virksomheder

Vi tilbyder webløsninger for virksomheder i Vejle og omegn. Alle virksomheder er velkomne, og vi har mange forskellige løsninger at tilbyde. Mange af vores kunder er dog nye virksomheder, der ønsker at starte ud med en flot og effektiv hjemmeside. Andre kunder er ældre virksomheder, som for første gang sætter fokus på deres online tilstedeværelse. Uanset hvad tilfældet er for dig, så er vi klar til at hjælpe.

Det giver nemlig rigtig god mening at outsource webarbejdet. På den måde kan du selv fokusere på de ting, som du er god til – og vi tager os af opbygningen af hjemmesiden. Det er lig med færre bekymringer og mere fokus for dig.

Det gælder især for den nystartede virksomhedsejer, som med sikkerhed har travlt med at få alting op at køre. Lad os arbejde på hjemmesiden og med grafikken: Så bliver det hele mere overskueligt.

Ældre virksomheder er selvfølgelig også velkomne: Mange erfarne virksomheder har ligeledes brug for hjælp til grafik, webdesign og markedsføring. Her er vi klar til at assistere – book en samtale, også finder vi den helt rette løsning!

Websites af høj kvalitet

Med en god hjemmeside er du sikret et godt fundament. Webhandel er i sig selv stort i nutidens Danmark, men informationssøgning på nettet er endnu større. Derfor er det vigtigt at være til stede på nettet, og gerne med en god profil. Her holder mange virksomheder sig til sociale medier, men det er ligeledes vigtigt at være klar med egen hjemmeside. Giv de rette informationer om din virksomhed på nettet, og fremstil forretningen i et positivt lys – det er en god vej til flere kunder.

Med egen hjemmeside kan du også arbejde dig frem til, at virksomhedens egen information kommer først frem, når nogen søger efter dig på Google. Denne effekt må aldrig undervurderes.

Hos Umage Studio skaber vi den bedst mulige løsning. Som webbureau i Vejle og i mange andre byer har vi masser af erfaring med hjemmesider. Vi bygger både hjemmesider i populære CMS-systemer som WordPress og Joomla. Derudover kan vi også tilbyde specialudvikling. Det afhænger meget af den individuelle virksomheds behov – og det tager vi en snak om, når du henvender dig.

Den samlede konklusion er altså, at du får en lækker hjemmeside af høj kvalitet, når du vælger at arbejde sammen med Umage Studio. Vi har ingen metervarer eller standardløsninger: Du får kvalitet for pengene, og du får en hjemmeside der fungerer. Skulle der blive behov for yderligere assistance i fremtiden, kan du altid tage fat i os igen.

Webshops der sælger mere

Der er flere tusinde webshops i Danmark, og antallet stiger konstant. Alene i Vejle er der mange webshops, og det er ret væsentligt – for det betyder også, at konkurrencen kan være hård i visse brancher.

Ved at have en webshop af ekstra høj kvalitet kan du skille dig ud fra mængden. Kunder vil helst handle fra en hurtig og veldesignet webshop. Vi kan hjælpe dig med at bygge den optimale internetforretning.

Når vi bygger webshops vælger vi ofte at designe og udvikle i de mest populære platforme. For eksempel i WordPress, der er en fremragende generel løsning, og hvor du kan have infosider og webshop samlet i ét.

Vi tager dog også andre platforme i brug, og vi kan tilpasse plugins efter dine behov. Det hele bliver mere overskueligt med en konkret case – derfor sætter vi et helt særligt fokus på kommunikationen, når vi bygger en Vejle webshop.

Uanset om du vil sælge lokalt i Vejle, eller om du vil sælge i hele Danmark, kan vi skabe en god løsning. Hos Umage Studio har vi både erfaring med B2B og B2C shops. Det handler egentlig bare om at tilpasse efter behovet.

Grafisk arbejde i Vejle

Udover webdesign i Vejle, hjælper vi også gerne med diverse grafiske opgaver. Det kan være små grafiske detaljer til din hjemmeside, men det kan også være til eksterne formål. For eksempel bannere, grafiske kampagner, flyers, og meget mere. Vi har kreative idéer og skaber gode løsninger, når du har brug for et stykke grafik.

Hvis vores ydelser lyder som noget for dig, er du velkommen til at skabe kontakt. Book en samtale, så vi kan tale nærmere om tingene. Vi er et ambitiøst webbureau med masser af aktivitet i Vejle og er altid klar til at arbejde sammen med ambitiøse klienter.

Tjek vores tidligere cases for inspiration, og læs eventuelt vores om-side for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!

For nye kunder i Vejle

Får i nok ud af jeres nuværende website / webshop?

Book 30 min. gratis sparring (for nye kunder i Vejle)

› Book gratis sparring

(Åbner tidsbestilling i nyt vindue)