Søger du et ambitiøst webbureau?

Leder du efter et seriøst webbureau? Så er Umage Studio et godt bud. Vi hjælper med webdesign, webshops, grafik, marketing og meget mere. Målet er at skabe vækst i din forretning, og vores metoder har vist sig at fungere.

Webbureau med fokus på kvalitet

Hos Umage Studio sætter vi kvalitet over kvantitet. Når du hyrer et webbureau, er det formentligt ikke en middelmådig løsning eller et metervareprodukt, du er på udkig efter. Det er vi klar over, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der rent faktisk fungerer. Vi stopper ikke, før du er tilfreds, og selv når produktet er leveret tilbyder vi opfølgning, hvor der eventuelt kan laves justeringer.

Du bør altså vælge Umage Studio, hvis du leder efter et seriøst og professionelt webbureau. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at realisere deres mål, og det er sådan set det vigtigste. Du får kvalitet for pengene – og det kommer næsten altid til at betale sig i længden.

Det kan vi hjælpe med

Vi dækker forholdsvis bredt og tilbyder således en del forskellige ydelser. Du kan dog være sikker på at få kompetent hjælp, uanset hvilken disciplin du mangler hjælp til.

Her er vores primære produkter:

  • Webdesign
  • Webshops
  • Grafisk design
  • Optimering

Webdesign er en af vores store forcer – for du kan nemlig bestille en skræddersyet hjemmeside hos os. Vi lytter til dine behov fra start og forsøger at lave et produkt, der egner sig perfekt til din efterspørgsel. Det kan enten være i et content management system eller med custom udvikling – det afhænger lidt af behovet. I alle tilfælde kan du få lavet en ny hjemmeside, og vi kan naturligvis også hjælpe med at forbedre dit nuværende site, hvis du bare søger en mindre opgradering.

Udover almindelige websider hjælper vi også med webshops. Faktisk har vi en del erfaring på området. Først og fremmest kan du få designet en ny webshop, hvis du har brug for det. Du kan også få optimeret din nuværende shop. Vi kan hjælpe med at forbedre din shop rent grafisk, og vi kan også hjælpe med at skabe mersalg – for eksempel ved at udføre konverteringsoptimering.

Grafisk design er vores tredje hovedydelse. Faktisk tilbyder vi både små og store grafiske løsninger. Det kan være alt fra et logo til et interaktivt banner, eller måske nogle større grafiske elementer. Grafik kan både bruges online såvel som i den virkelige verden, så det er ligeledes et oplagt produkt for mange kunder.

Vi var kort inde på konverteringsoptimering tidligere, hvilket for eksempel kan udføres på webshops. Vi udfører også en anden form for optimering – SEO. Når du får leveret en ny hjemmeside, eller en ny webshop, så vil vi blandt andet sørge for, at den er optimeret til at kunne rangere godt i Google. Det kan få stor indflydelse for antallet af besøgende samt antallet af salg.

Udover vores ydelser kan du også læse flere spændende artikler i vores videnssektion. Her finder du mange tips til, hvordan du selv kan lave små ændringer, der forbedrer din hjemmeside.

Umage Studio dækker både lokalt og nationalt

Rent geografisk er Umage Studio et webbureau i Kolding. Men vi fungerer også som webbureau for kunder i andre dele af landet, da der ikke er ret mange begrænsninger, når det gælder online ydelser. Derfor kan vi sagtens hjælpe med dit projekt, uanset hvor i Danmark du bor.

Ofte starter vi med at booke et møde. Det kan være et fysisk møde, hvis du selv har forretning i Kolding eller i nærheden Trekantområdet. Ellers kan det være et onlinemøde, hvor vi sparer transporten, men hvor vi alligevel kan tale nærmere om dit projekt. Faktisk kan du booke et gratis onlinemøde med Daniel, hvilket er helt uforpligtende.

Gennemsigtighed og regelmæssige opdateringer

Hos Umage Studio forsøger vi altid at gøre en indsats udover det sædvanlige. Det betyder, at du først og fremmest får et godt produkt, men at vi altid vil følge op på resultaterne for at se, om der kan laves forbedringer senere.

Hvis du har bestilt en ny hjemmeside, vil vi således vende tilbage senere, for at se, hvordan det hele fungerer. Skal der laves nogle tweaks, så klarer vi den. Målet er nemlig altid at lave en tilpasset løsning, som ikke bare ser flot ud, men som også fungerer i virkeligheden. I sidste ende laver du jo en investering, når du hyrer et webbureau som os. Derfor vil vi gøre alt hvad vi kan for at sikre, at du får det maksimale ud af din investering, og at din forretning ender med at skabe mere vækst end før.

Når du har hyret os til et større projekt, for eksempel inden for webdesign, vil vi også holde dig opdateret undervejs. Du får således en update mindst hver anden uge, indtil projektet er færdigt. Ofte vil vi også tale sammen undervejs, simpelthen for at sikre at alle forventninger mødes. Du vil altid opleve stor passion fra vores side af – det må trods alt forventes af et professionelt webbureau!

Hvorfor hyre et webbureau?

Ja, hvorfor egentlig hyre et webbureau? Vi mener, at det er oplagt, hvis du mangler hjælp til en ydelse, som du ikke selv kan udføre. Det kan både være på grund af tidsmangel eller måske fordi, at du ikke har erfaring på området.

Måske er du en knalddygtig sælger, men mangler hjælp til at få opbygget din webshop. Eller måske har du en fysisk forretning, der allerede fungerer glimrende, men hvor du ønsker at tiltrække lidt flere besøgende fra nettet. Eller også har du bare brug for lidt grafik til din virksomhed. Der kan være rigtigt mange årsager til at hyre et webbureau, og det kan både være til små og store ting.

Kontakt os og fortæl om dit projekt

Hvis du har ledt efter det ideelle webbureau til at hjælpe med webdesign, webshops, grafik eller optimering, så er Umage Studio et stærkt valg.

Vi er parate til at høre fra dig, så giv endelig et kald eller skriv en besked: På den måde kan vi hurtigt tale sammen om dit projekt.

Første samtale er naturligvis helt uforpligtende. Her kan du høre mere om vores tilgang, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Desuden kan vi komme frem til en pris, så du får en idé om, hvad det vil komme til at koste. Priserne sættes altid efter den enkelte virksomheds behov, da vi især tilbyder skræddersyede løsninger.

Så kontakt os gerne, hvis du er interesseret – vi glæder os til at høre fra dig!

Facebook Bedømmelse
5.0

Google anmeldelser
5.0