Webdesign

Webdesign er en af de hovedydelser, som vi tilbyder hos Umage Studio. Det betyder, at du kan få designet en hjemmeside eller en webshop af rigtig høj kvalitet. Både med en brugervenlig platform og samtidig med grafiske detaljer, der er lækre at se på.

Vi kan designe en simpel side, hvis du bare har behov for at få dit budskab frem med en smule stil. Vi kan også designe mere omfattende projekter: For eksempel større hjemmesider, der skal have flere funktioner, eller måske en webshop, der skal sælge mange produkter.

Tag fat i os via telefon eller via kontaktformularen, også kan vi tale nærmere om det hele. Hvis du stadig er lidt nysgerrig omkring vores fremgangsmåde, så er du velkommen til at læse videre herunder, hvor vi fortæller lidt om, hvordan vi griber webdesign an.

Facebook Bedømmelse
5.0

Google anmeldelser
5.0

Webdesign

Bannerdesign

Logodesign

Retouching

Socialmedia design

Design af online kampagner

Få designet en hjemmeside af høj kvalitet

Vi har arbejdet med webdesign i flere år og har en masse gode projekter bag os. Vi ved, hvad der skal til for at skabe en lækker hjemmeside, og det grafiske element er ret vigtigt. Det er nemlig det, der trækker opmærksomhed til sig, men det skal selvfølgelig heller ikke være på bekostning af funktionaliteten. Derfor får du den bedste overordnede løsning, når du henvender dig hos os.

Umage Studio har blandt andet erfaring med en lang række systemer og platforme, der kan bruges som fundament. Vi tilbyder dog også custom udvikling. Disse færdigheder – sammen med vores grafiske evner, hvilket er en anden hovedydelse – resulterer i en rigtig god mulighed, hvis du ønsker nyt webdesign.

For at opsummere kan vi altså tilbyde webdesign af høj kvalitet. For mere inspiration kan du læse nogle af vores anmeldelser på de sociale medier, eller tjekke nogle tidligere cases igennem.

 

Fra simple sider til større projekter

Der er ingen begrænsninger for, hvilke projekter vi kan arbejde med. Tidligere har vi både arbejdet med simple sider og med designs af store projekter. Det har vi tænkt os at fortsætte med, så uanset dit projekts størrelse kan du kontakte os angående webdesign.

Med simple sider har vi ofte en approach, hvor vi taler sammen om tingene og derefter sætter det hele op. Vi klarer alt det nødvendige, og sørger for at alt fungerer optimalt. Trods at det skal være en simpel side, vil vi alligevel ofte inddrage et par elementer, der gør siden ekstra lækker at se på.

Store projekter tager lidt længere tid, men samtidig får du en mere omfattende løsning. Her tager vi som regel udgangspunkt i en workshop, hvor vi inddrager så meget som muligt. Med en koncentreret workshop er det nemlig nemt at få de bedste tanker på bordet, og det er et fint fundament inden den praktiske udførelse. Vi lytter til alle dine idéer og forsøger at føre dem ud i livet. Ofte sker det også, at vi selv finder på noget nyt, som vi præsenterer for dig undervejs.

Der er selvfølgelig også projekter, der har behov, som falder et sted mellem det helt simple og det meget omfattende. I bund og grund vil vi egentlig bare frem til, at vi kan arbejde med de fleste projekter og idéer: Men det er alt sammen noget, som vi kan tale nærmere om, når du henvender dig.

 

Vi arbejder også med webshops

Én ting er at designe en almindelig hjemmeside, og en anden ting er at designe en webshop. Behovene kan være lidt forskellige, da almindelige hjemmesider ofte har til formål at give information, mens webshops sælger produkter.

Men vi designer også webshops, og det har vi ligeledes en del erfaring med. Når vi udvikler en webshop, sørger vi for, at alt fungerer som det skal – men samtidig med fokus på at skabe de bedste betingelser for at lave salg. Her er grafikken vigtig, for det handler om at sætte fokus på produkterne og at få de besøgendes øjne rettet mod de rigtige steder.

Når du hyrer Umage Studio til at designe en webshop, får du altså en komplet løsning. Både med hensyn til funktionaliteten og med hensyn til at optimere salgsmulighederne.

 

Webbureau baseret i Kolding

Vi holder til i Kolding og arbejder fra vores kontorer her. Du er velkommen til at komme forbi og eventuelt deltage i vores workshops, når vi sætter dit projekt i gang.

Men dialogen kan også sagtens klares igennem internettet. Mange af vores kunder kommer fra Trekantområdet, men vi har også rigtig god erfaring med online dialoger med vores andre kunder rundt omkring i landet. Det er rigeligt til at sætte projektet godt i gang.

 

En model der sikrer resultater

Vi har en model, der sikrer, at processen klares ordentligt. Vi sigter nemlig efter at skabe kvalitet og efter at lave et produkt, der lever op til dine behov. Der er ingen metervarer eller standardløsninger hos os.

UMAGE modellen har 7 faser, der hjælper med at skabe resultater. Vi bruger den til de fleste af vores opgaver, der har med webudvikling at gøre. Fundamentet er analyse, målsætning og indhold. Dernæst er der etableringen, som består af præsentation, udvikling og trafik. Til sidst har vi feedback, der kan bruges til senere optimeringer.

Når vi laver ændringer, er de baserede på data og ikke på smag. Du har en fast kontaktperson, og du får arbejdet leveret til tiden. Resultater præsenteres regelmæssigt, og på den måde er det muligt at holde det hele kørende – præcis efter forventningerne. Vi forventningsafstemmer altid ved begyndelsen, og målet er at opnå den ønskede effekt. Vores model hjælper med dette. Og hvis du er interesseret i at læse mere om den, kan det gøres lige her på hjemmesiden.

 

Kontakt os hvis du er interesseret

Hvis vores løsning med webdesign lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at hive fat i os. Du kan enten ringe til os på 31 48 40 02 eller skrive en mail til kontakt@umagestudio.dk.

Som noget helt nyt tilbyder vi også en gratis sparring på 30 minutter til vores nye kunder, hvilket foregår online. Det er altså også en mulighed for at høre mere, og hvor vi over en personlig samtale kan snakke om dit projekt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os og hør mere om vores webdesign løsninger

› Book gratis onlinemøde

(Åbner tidsbestilling i nyt vindue)