Webshop

Vi designer og udvikler brugervenlige e-commerce løsninger til ambitiøse brands, der ønsker at vækste deres forretning. Brugervenligheden og kundeoplevelsen er i dag altafgørende for at skabe en shop, der tiltrækker kunder. Hos umage leverer vi kun komplette webshops baseret på en ordentlig undersøgelse af, hvad netop din virksomhed har brug for og hvordan vi tiltrækker kunderne i din branche.

Mersalg og flere leads

Vi hjælper både nuværende og nye webshops.

Det rette webshopsystem

Hos umage er vi specialister i de mest populære platforme på markedet, som WooCommerce. Vi starter altid med at behovsafdække hvilken platform der giver mest mening for din virksomhed – både økonomisk, tidsmæssigt og i forhold til eksisterende systemer.

Vi benytter følgende shopsystemer

Brugervenlig shopadministration

Webshopadministration skal være nemt. Med WooCommerce opnår du netop dette. Det er et modul til WordPress, som nemt kan integreres.
WooCommerce gør det muligt for dig, selv at eje din shop. Du skal hverken betale dyre abonnementer for leje af shoppen eller være bundet til én fast leverandør.

Generelt er det en løsning, der egner sig til de fleste. Men det betyder ikke, at det er den eneste løsning eller den rette for dig. Vi tilbyder også at opbygge hjemmesider i andre systemer, som eksempelvis Shopify og Magento. Er du i tvivl, så hjælper vi selvfølgelig med at finde frem til den rette løsning for dig og din forretning.

Et gennemtænkt shopdesign

Vi designer og udvikler en løsning specifikt ud fra behov og målgruppe. Det betyder at du hos os ikke køber en metervare. 

Et gennemtænkt design kan øge din konvertering på din shop og dermed dit salg. Det betyder, at du opnår et reduceret markedsføringsbudget og større indtjening.

Du vil opleve, at vores designs bygger på indsigt og omfattende brugertests. På den måde opnår du de bedste resultater, der vil tage din forretning til nye højder.

Læs mere om hjemmesidedesign

Bliv klar til at sælge med en webshop fra umage

Brugervenlig administration

Unikt shopdesign

Fokus på konvertering

Vores andre digitale kompetencer

Website

Få en skræddersyet løsning.

Læs mere

Digital vækst

Skab vækst i din virksomhed gennem digitalisering.

Læs mere

Service

En sikkerhed for dig og dine kunder.

Læs mere

Vi er klar til en snak