Website

Vi kan designe en simpel side, hvis du bare har behov for at få dit budskab frem med en smule stil. Vi kan også designe mere omfattende projekter, som eksempelvis større hjemmesider, der skal have flere funktioner. Tag fat i os via telefon eller via kontaktformularen, så kan vi tale nærmere om det hele.

Høj kvalitet

Få en brugervenlig platform med grafiske detaljer, der er lækre at se på.

Flere års erfaring

Vi har arbejdet med webdesign i flere år og har en masse gode projekter bag os. Vi ved, hvad der skal til for at skabe en lækker hjemmeside, og det grafiske element er ret vigtigt. Derfor får du den bedste overordnede løsning, når du henvender dig hos os.

Skræddersyet design

Website bygget i brugervenlige content management systemer som WordPress, der gør det let at opdatere sitet løbende. Det giver dig en stor frihed. Vi opbygger sites i open source systemer. Det betyder for dig som kunde, at du ejer systemet selv, fremfor at være tvungen til at bruge én fast leverandør

Se vores løsninger

SEO

SEO er en af de vigtigste discipliner, når vi skal tiltrække besøgende til en hjemmeside eller webshop. Kort fortalt handler det om at optimere din hjemmeside, så søgemaskinerne giver dig de bedste rangeringer. Næsten alle danskere bruger Google, når de leder efter information eller produkter. Google har en algoritme, der favoriserer nogle hjemmesider over andre. Ved at bruge de rette teknikker, kan du potentielt overgå flere af konkurrenterne.

Vi får ikke bare dine side op, vi holder den også kørende.

Med en serviceaftale sikrer du at opretholde en sikker og optimeret hjemmeside året rundt.

Månedlig opdatering og backup

Få opdateret dit WordPress-tema og dine plugins lige så snart der er opdateringer til rådighed, og få taget regelmæssige backups, så det altid er muligt at få hjemmesiden op at køre igen.

Undgå hacking og nedbrud

Du bliver automatisk beskyttet mod hacking og alt eventuel spam (kommentarer, henvendelser mv.) fjernes og blokeres for dig.

Godt for dig og dine kunder

Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentielle kunder til din forretning.

Vores andre digitale kompetencer

Webshop

Få en webshop, der skaber resultater.

Læs mere

Digital vækst

Skab vækst i din virksomhed gennem digitalisering.

Læs mere

Service

En sikkerhed for dig og dine kunder.

Læs mere

Lad os tage en snak